Kampanyalı Kozmetik Ürünleri – Ağustos 2018

Kampanyalı Kozmetik Ürünleri – Ağustos 2018

2018’in yaz aylarında indirimler birbiri ardına gelmeye başladı. Tatil aylarının başlaması, her mağazada olduğu gibi kozmetik mağazalarında da indirim demek. Özellikle tatilciler için sevdiklerine kozmetik ürünler almak isteyenler olacaktır, pek çok mağazada muazzam indirimler mevcut, gelin hep beraber 2018 ağustos ayı kampanyalı kozmetik ürünlerini inceleyelim.

Watsons Ağustos Ayı İndirimli Kozmetik Ürünleri

Pek çok yabancı markanın bulunduğu ve özellikle kadınların sıklıkla tercih ettikleri Watsons, yaz sezonuna dev indirimler ile girmeye hazırlanıyor.

  1. Temmuz ayında başlayan ve tüm parfümlerde %50’ye varan indirimin olduğu kampanyayı Ağustos ayında da sürdüren Watsons, yenilenmiş stokları ile müşterilerini bekliyor.
  2. Flutter ürünlerinde büyük ölçüde indirimlerin olduğu watsons da %30 civarında indirimler mevcut.
  3. Watsons kozmetik ürünlerinin yanı sıra ağustos ayına özel getirdiği kupalar, melek figürleri ve çam ağacı süslerini de indirimli olarak sunuyor.
  4. Maybelline, Deborah ve Max Factor’un seçili ürünlerinde %40’a varan indirimler sizleri bekliyor.

2018 Yaz Ayları Kozmetik İndirimleri

Rossmann Ağustos Ayı İndirimli Kozmetik Ürünleri

Hem ucuzluğu hem de kalitesi ile bilinen ve pek çok şubeye sahip olan Rossman’da da yaz coşkusu indirimli fiyatlarla yüzümüzü güldürüyor.

  1. 25 lira ve üzeri alışverişlerde Cem Teflon Tava, Fresh ‘ N Soft Islak Mendil, Bioblas Şampuan Çeşitleri ve Arko Krem Soft’u %70 indirimle veren Rossmann’ın bu kampanyası ağustos sonuna kadar sürüyor.
  2. Kalem ve oje grubu hariç tüm Note ürünlerinde %30 net indirim sizleri bekliyor.
  3. Loreal, Maybelline ve Pastel rimellerde %20’ye varan indirimler, Loreal True Match serisinde ise %15 indirim Rossman’da tüm alışveriş tutkunlarını ve ürünlerini yenilemek isteyenleri bekliyor.

Gratis Ağustos Ayı İndirimli Kozmetik Ürünleri

Yerli ve yabancı pek çok markayı bulabileceğiniz Gratis’te Ağustos ayı boyunca, Bensu Soral’ın marka yüzü olduğu Loreal ürünlerini son derece uygun fiyatlara bulabilirsiniz.

  1. Yaz ayları için yapılan mini setler ve ekstra ürünler, mükemmel hediye alternatifleri olarak sizleri bekliyor.
  2. Gratis mağazalarından alışveriş yaparak, The Balm, Gosh, Wet N Wild ürünlerinde büyük indirimler yakalayabileceğiniz gibi, bu markaları almanız halinde 2 kat fazla Gratis puan kazanabilirsiniz.
CATEGORIES

COMMENTS

Wordpress (0)