Yeni Nesil Kitaplık Modelleri

Yeni Nesil Kitaplık Modelleri

Ofis Dekorasyonu Önerilerimizi Keşfedin

Ofis dekorasyonunda, öneri ve tavsiye araştırmaları yapıyor ve yeni fikirler öğrenmek istiyorsanız, tavsiyelerimize göz atabilirsiniz. Ofis dekorasyonunuzda, kurumsal kimliğinize özen gösteriyor ve bunu yansıtmak istiyorsanız, daha doğru ve ciddi adımlar atmanız gerekecektir. Gerçekleştirdiğiniz faaliyetinize uygun olarak ofis dekorasyonunuzu inşa edebilirsiniz. Sizlere önerimiz, şık ve göz alıcı bir ofis dekorasyonu oluşturmak için profesyonel bir iç mimardan destek almanız olacaktır. Tabii, tüm bunlarla beraber ofisinize seçeceğiniz ofis mobilyalarınız da önemlidir. Arzu ederseniz, trendmobilya.com olarak, ofisinizi dekore etmek için tamamen ücretsiz iç mimar hizmetimizden yararlanabilirsiniz.

Peki ofislerde gerçekleştirilecek dekorasyon fikirleri nelerdir? Ofisinizde oluşturacağınız konsept oldukça önemlidir. Konuklarınız, misafirleriniz, toplantı ve iş için sizleri ziyarete gelecek olan kişileri etkilemek ve ilk izleniminizi oluşturmak için ofislerinizin dekorasyonu oldukça önemlidir. Etkileyici ve şık bir ofis dekorasyonu için vereceğimiz önerileri keşfedin.

Kitaplıklar Olmazsa Olmaz

Ofislerde mükemmel dekorasyonun temelini oluşturan mobilyaların başında kitaplık yani kütüphane modelleri gelmektedir. Genellikle ortak çalışma alanlarında, yönetici odalarında ve yalnızca kütüphane odalarında özel olarak tercih edilmektedir. Onlarca kitabı mükemmel bir dizilim ve ahenk ile barındırabileceğiniz bir çok farklı kitaplık modeli bulunmaktadır. Bu kitaplık modelleri arasında, dekoratif anlamda, dekorasyonunuzu destekleyecek modeller olduğu gibi, direkt olarak amacına uygun kullanımlarda tercih edilecek kütüphane modelleri de bulunmaktadır. Daha çok bu modeller, tavandan zemine kadar uzanan çok raflı ve bölmeli ahşap kitaplıklardır. Ancak yönetici odalarında ya da konuk ağırlama odaklarında dekoratif kitaplık modelleri de tercih edilebilmektedir. İşte bu kitaplıklar kimi alanlarda bölme görevi de görmektedir. Birbirinden şık kitaplık modelleri arasından dekorasyonunuza uygun modeli seçmek için önemlidir.

Ofis Aksesuarlarını Keşfedin

Ofislerde tercih edilecek aksesuarlar, odalara göre değişiklik göstermektedir. Örneğin açık bir çalışma alanında kullanılacak aksesuarlar daha sınırlıdır. Ancak yine de canlı bitkiler, aydınlatma ürünleri, ofisler içerisindeki şık kitaplık ve bölme alanları, çalışanların masalarında yer alacak, dosyalık ve kalemlik gibi hem işlevsel hem de aksesuar niteliği taşıyan bu ürünleri tercih edebilirsiniz.

Açık ofisler de tercih edilecek aksesuarlar daha sınırlıyken, odalar, patron odaları ve yönetici odalarında daha fazla imkân bulunmaktadır.

Patron odalarında kullanılacak aksesuarların başında, duvar saatleri, masa isimlikleri, canlı bitkiler, kitaplık, dünya küresi, uçak ya da araba maketleri, hizmet veya faaliyeti simgeleyen biblo veya figürler, aydınlatma ürünleri, kitaplar, fotoğraf çerçeveleri, ödüller, gibi birçok ürün sayılmaktadır. Ancak tüm bunlara ek olarak, farklı aksesuar modelleri de ofis ve odanın içerisinde oluşturulmak istenilen konsept ile doğru orantılı olarak tercih edilmesi gerekecektir.

Konuklarınızı Düşünün

Ofis dekorasyonunuzu oluştururken, şıklığın yanında konuklarınızı ağırlamak için alanlar oluşturmanız da önemli olacaktır. Ofisinizde açık alanlarda, bekleme alanları oluşturmalısınız. Bu alanlarda televizyon, banko ve karşılama masaları, dinlenme koltukları ve sehpaları, sehpalar üzerinde güncel dergi ve gazeteler, canlı bitki kullanımı tercih edebilirsiniz.

Bir yönetici odasında ise, daha özel konuklar için alanlar oluşturulmalıdır. Yönetici masasının hemen önünde yer alacak iki sandalye ve ortasında yer alan sehpa, daha çok formal görüşmelerde tercih edilmektedir. Daha önemli ve samimi görüşmeler için ise, bu masadan uzak, sohbet köşeleri oluşturulmalıdır. Bu köşelerde, fiskos setleri, fiskos koltuk takımları, tercih edilebilir. Bu alanlar sohbet ve ikram alanlarıdır. Karşılıklı bir ortam dahilinde konuk ile daha samimi bir ağırlama imkânı bulabileceğiniz bu mobilyalara, odanızda mutlaka yer ayırmalısınız.

Tüm mobilya ve aksesuar alışverişlerinizi gerçekleştirirken, kurumsal kimlik çizginizden dışarı çıkmamalı, doğru etmenleri bir arada kullanmanız gerekmektedir. Profesyonel bir destek almak istiyorsanız, şimdi bizimle iletişime geçin, ve ofis dekorasyonunuzu birlikte oluşturalım.

CATEGORIES

COMMENTS

Wordpress (0)