2016 Mayıs Ayı Kampanyalı Kozmetik Ürünleri

2016 Mayıs Ayı Kampanyalı Kozmetik Ürünleri

Mayıs ayı özellikle anneler günü nedeni ile bütün firmaların özel indirimleri ile doludur. 2016 yılının mayıs ayında ise kozmetik firmaları tarafından gerçekleştirilen indirimler bütün kadınların kalbini çalmaya devam ediyor. En uygun fiyatlar ile en sevilen ürünler anneler günü ve bahara özel olarak piyasaya sürülüyor.

Mayıs Gratis İndirimli Ürünleri

Gratis anneler gününe özel indirimleri ile Mayıs ayında kozmetik bağımlılarının en uğrak noktalarından olacak. Nivea bakım ürünlerinde, Max Factor’un en güzel makyaj ürünlerinde ve L’oreal’in yüz bakım ürünlerinde yüzde elliye varan indirimlerin yanı sıra Maybelline’nin ruj ve rimellerinde de yüzde otuz indirim Mayıs ayında Gratis’in müşterilerine sunduğu fırsatlar arasında.

Mayıs Watsons İndirimli Ürünleri

5-8 Mayıs tarihleri arasında Watsons ’ta gerçekleşen büyük anneler günü indirimi ise annesine en güzel hediyeyi almak isteyenlerin tercih edeceği mağazalar arasında. Özellikle Watsons kart müşterilerinin ekstra faydalar sağlayacağı bu indirimler tüketicilerin yüzünü güldürüyor. Max Factor, Revlon, Deborah ve Note makyaj ürünlerinde yüzde elli indirim bulunurken bütün kadın parfümlerinde de yüzde kırk indirim bulunuyor.

Mayıs Tekin Acar İndirimli Ürünleri

Tekin Acar Cosmetics de mayıs ayında yüzde ellinin üzerinde indirim uygulayan firmalar arasında yer alıyor. En popüler yüz kremleri, parfümler ve makyaj malzemeleri anneler gününe özel yüzde elli indirimle satışa sunuluyor. Tekin Acar’da uygun fiyatlara marka ürünler bulmak mümkün.

CATEGORIES
TAGS

COMMENTS

Wordpress (0)