2022 Yılının Gözde Kadın Spor Ayakkabıları

2022 Yılının Gözde Kadın Spor Ayakkabıları

Ayakkabı markaları 2022 yazının akımını belirleyecek koleksiyonlarını çoktan paylaştı. Defilelerden ve tanıtımlardan göze çarpan detaylarda spor ayakkabılarda bile bir şıklık göze çarpıyor. 2022 yazında hem rahatlık hem şıklık bir arada görülebilecek.

Bağcıksız Spor Ayakkabı Modelleri

2022 yazı spor ayakkabı modellerinde bağcıksız, düz modeller dikkat çekiyor. Kullanım bakımından rahat olan bu modeller detaylarla sunuluyor. Orta bölümde bağcığın yerini alan detaylar sezonda akım yaratacağa benziyor. Bağcıkları olmayan spor ayakkabı modelleri görsel açıdan deniz ayakkabısına benzemekle birlikte biraz daha esnektir.

Spor Ayakkabılarda Pırıltılar

Kadınların büyük çoğunluğunda var olan pırıltı sevdası, ayakkabı tasarımcılarının gözünden kaçmamış gibi görünüyor. Adidas gibi büyük spor ayakkabı firmalarının ayakkabılarında bile parıltılı detaylar görebilmek mümkün. Parıltılar genellikle ayakkabı dokusunun üstünde, marka simgesinde kullanılmış.

2022 Kadın spor ayakkabılarında moda renkler

Renklerin Modası Ne Diyor?

Ayakkabılarda 2022 yaz sezonu için birçok renk kullanılmış ama göze batan birkaç rengin yeri ayrı. Siyah ve beyaz gibi spor ayakkabının klasik renkleri yerini korumaya devam ediyor. Bunun yanında mor, pembe ve fuşya gibi canlı tonlar spor ayakkabılarda yer etmeyi başarabilmiş. Genel akım bu şekilde olsa da elbette yine hemen her renkte spor ayakkabı bulabilirsiniz.

Klasiklerin Tahtı Sarsılmıyor

Spor ayakkabı modasında yer etmiş Nike, Adidas, New Balance ve Reebok gibi markaların her sezon ürettiği klasikleşmiş modelleri 2022 yazında da tahtlarını korumaya devam ediyor. Ne kadar yeni model spor ayakkabı çıksa da markalarla özdeşleşmiş bu modeller her zaman çok satılanlar arasında olmayı başarıyor.

Yürüyüş Ayakkabıları Unutulmasın

Yürüyüş yapmak amacına uygun olarak özel teknolojilerle, özel çizimlerle dizayn edilmiş spor ayakkabılar bu sezonda raflarda yerini alacak. Özel konforları sayesinde yürümek, koşu yapmak daha rahat hale gelecek.

CATEGORIES
TAGS

COMMENTS

Wordpress (0)