Giyimde İndirim Günleri Ocak 2017

Giyimde İndirim Günleri Ocak 2017

Yakın zamanda giyim alışverişine çıkmak düşünceniz varsa oldukça doğru bir dönem olduğu söylenebilir. Hem yılın ilk aylarının etkisi hem beklenen sevgililer günü kampanyaları derken mağazalar ciddi bir indirim yarışına girmiş durumda.

  • LC Waikiki Ocak Ayı İndirimleri

LC Waikiki mağazalarında birçok ürün grubunda %50 ve üzerinde ocak ayı indirim kampanyası başladı. İndirim kapsamında sadece erkek, kadın ve çocuk giyim ürünleri yok. LC Waikiki’nin yeni sayılabilecek ürün grubu ev ürünlerinde de %50 ve üzerinde indirim var. Marka ayrıca sömestr tatilini de düşünerek çocuk ürün gruplarında %10 indirim kampanyası başlatmıştır. Sömestr tatiline özel bu indirim markanın sadece internet mağazasına özel olarak hazırlanmıştır.

  • Defacto Ocak Ayı İndirimleri

Defacto mağazaları %50’ye varan indirimler için hazır. Kadın, erkek ve çocuk ürün gruplarında uyguladığı indirimlerle grupları tek fiyat şeklinde kategorilendiren mağaza sömestr tatiline giren öğrencileri de unutmamış. İnternetten yapılan alışverişlerde %50’ye varan indirimlere ek olarak çocuk ve genç grubu ürünlerinde sepette ekstra %10 indirim fırsatı var.

  • Boyner Ocak Ayı İndirimleri

Boyner birçok markayı bünyesinde barındıran bir alışveriş mağazası. Boyner’de ocak ayına özel Nike’da %40’a, Mustang’da %50’ye, Limon Company’de %60’a varan indirimler sizleri bekliyor olacak. Boyner web sitesinde var olan indirimlere ek olarak sepette kullanabileceğiniz %5’lik indirim sağlayacak kuponu kazanma şansınız da var.

  • Koton Ocak Ayı İndirimleri

Kotonda, kadın, erkek, çocuk ve genç ürün gruplarında ocak ayına özel %70’e varan indirimler var. Marka indirimini sadece internet ya mağaza şeklinde bir sınırlandırmaya sokmamış. Aynı ürünler hem internet sitesinde hem mağazalarda aynı fırsatlarla satışta.

CATEGORIES
TAGS

COMMENTS

Wordpress (0)