2015 Yılının Kış Trendleri Arasında En Popüler Olanı “Siyah Deri”

2015 Yılının Kış Trendleri Arasında En Popüler Olanı “Siyah Deri”

Bazı moda akımları vardır ki her sezon önemini korur ve hiçbir zaman da değerini yitirmez. Bu moda akımlarından bir tanesi olan; deri modası, bu sezon da tasarımcılar tarafından moda dünyası trendleri içine alınmıştır.

2015 Yılı kış kıyafetlerinde Siyah deri modası sezonun en trend moda akımı olarak karşımıza çıkmaktadır. 60’lı yıllardan günümüze kadar hiçbir zaman değerini kaybetmemiş ve her zaman çıtayı biraz daha yükseltmiş olan deri kıyafet modası, günümüze uyarlanarak, Siyahın şıklığı ile tamamlanıp bayanların beğenisine sunulmuştur.

Siyah deri kıyafet modelleri; pardesüler, montlar, etekler, pantolonlar, ceketler, yelekler… ve daha sayamadığımız bir çok çeşit kıyafet modeli ile karşımıza çıkmaktadır.

Geçen sezondan beri moda olan dar kesim, streç olarak bedeni sararak topuğa kadar inen pantolon modellerini bu sezon siyah deri olarak göreceğiz. Bu şık ve çekici pantolonları yine aynı şıklıkta olan siyah deri bir gömlekle kombin ederek, hem marjinal bir hava yakalayıp hem de çok etkileyici olabilirsiniz.

Yine 80’li yıllarda çok trend olan siyah deri etek modasını bu sezonda moda dünyası yakalamış durumdadır. Genç kızlarımızın daha çok tercih ettiği mini etekler, aynı şıklıkta kazaklarla kombin ederek tamamlanabilir. Bu tarz deri mini eteklerin altından, uzun çizme tavsiye etmiyoruz. Onun yerine kısa topuklu bot kullanarak daha cool bir hava yakalayabilirsiniz.

Siyahın bu iddialı çizgisini tamamlamak için makyajınızdan tutunda, çanta ve ayakkabı seçimlerine kadar siyahı tercih edebilirsiniz.

Zıtlıkları seven bayanlar için: Siyah deri kombinlerini tamamlamak için fuşya, sarı, fıstık yeşili gibi çok uçuk renklerden oluşan ayakkabı ve çanta kombinleri de tercih edilebilir.

2015 Sezonu siyah rengin ve derinin sezonu olacaktır…

CATEGORIES
TAGS

COMMENTS

Wordpress (0)