2015 Nisan Ayı Kampanyalı Kozmetik Ürünleri

2015 Nisan Ayı Kampanyalı Kozmetik Ürünleri

Kozmetik, kadınlar için vazgeçilmez olup, sağlık ve elde edilecek sonuçların daha iyi olması açısından kaliteli markalar kullanmak şarttır. Ancak kaliteli ürünlerin fiyatları, bütçenizi aşabilir. Kampanyalı dönemleri yakalayarak, ciddi indirimlerle ürünlere sahip olabilirsiniz.

Flormar Maskaralar:

Flormar’ın tüm maskara ürünlerinde %50 indirim bulunmakta. Eğer, maskara ihtiyacınız varsa; bu indirimi kaçırmayın. Şimdiye kadar hiç Flormar maskara kullanmadıysanız; bu markaya bir şans verin, maskaraların kalıcılığı oldukça yüksek olup, sudan da etkilenmemekte. Kirpik besleyici özelliğe sahip rimeller ise; kirpiklerinizin zamanla daha kür ve sağlıklı olmasını sağlayacaktır. Ayrıca Gel Eyeliner ürününü de mutlaka denemeli ve etkili bakışların tadını çıkarmalısınız.

Max Factor Ürünleri:

Pudra ve fondötenleri ile ön planda olan marka, nisan ayında ciddi indirimlerle müşterilerini sevindiriyor. %60’a varan indirim fırsatını bulmuşken; özellikle göz kalemi ve allıklarınızı yenileyebilirsiniz.  Max Factor pudra, allık ve fondöten birleşimiyle doğal; ancak pürüzsüz bir cilde sahip olarak, tüm gözleri üzerinizde toplayabilirsiniz.

Avene Ürünleri:

Bir dermokozmetik markası olan avene, makyaj malzemelerinin yanı sıra, kremleri ve cilt bakım ürünleriyle de başarıyı yakalamıştır. Nisan 2015 içerisinde, gözenek küçültücü serum ve termal su ürünleri başta olmak üzere pek çok Avene ürününde %30-50 arasında indirimler mevcut. Eğer, şimdiye kadar Avene ile tanışmadıysanız, bu Nisan ayında mutlaka tanışmalısınız. Termal suyu, özellikle gün içerisinde fazla güneşte kaldığınız zamanlarda yatmadan önce kullanırsanız, bir sonraki güne yüzünüz ışıl ışıl uyanacağınızı görürsünüz.

Garnier Bb Krem:

Cilt temizleme ve bakım ürünleriyle bilinen Garnier, son yılların en çok tercih edilen kozmetik markalarının başında gelmekte. Özellikle Bb krem ile adeta bir çığır açarak, yaz aylarında kadınları fondötenin ağırlığından kurtarmıştır. Nisan ayı içerisinde; Bb kremi %30 indirimle alabilirsiniz.

CATEGORIES
TAGS

COMMENTS

Wordpress (0)